Trucs en Spelcodes: 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Pak uw koffers en draag je een bril, want in het spel 3 Pandas in Brazilië gaan we een bezoek aan de zonnige stranden van Brazilië, met ieders favoriete panda trio. Na al hun avonturen, onze vrienden besloten dat ze het kunnen gebruiken van een vakantie. Echter, hun dromen om een paar uur te ontspannen in de zon was verwoest, net als het zand kastelen ze aan het bouwen waren. Op gemiddelde, de dierlijke dealer heeft besloten te ontvoeren ze! De drie panda langs de escape. Maar als je te ver weg, ze besefte dat ze was meegenomen naar Brazilië! Doe mee aan de panda op deze geweldige reis en voetbal spelen, een masker dragen tot het bijwonen van de carnaval, en het verkennen van de straten van Brazilië in dit grappige spel vol van de vele verschillende en leuke puzzels. 3 Panda ' s is een punt en klikt u op escape spel. Cute baby panda is gevangen genomen en hongerig. De moeder panda niet kan dragen de scheiding van haar kind. het is tijd voor u om u te redden van de arme panda. Wilt u kennismaken met andere dieren, of met de bus in de weg. Om een betrouwbare beschermer van de dieren! Hou je niet gewoon van een trip naar het panda? De 3 panda broers zijn weer terug voor een nieuw avontuur en in dit spel dat is een deel van de 3 panda game in de serie, onze geliefde panda ' s zijn op een nieuwe missie in Brazilië. De panda ' s zijn op een avontuur om te Rio de Janeiro, ontsnapt uit de handen van stropers, die ze vangen. Nu ze een gids nodig in hun reis door Brazilië. Help hen het gebruik van hun unieke vaardigheden om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen op hun missie om te ontsnappen uit Brazilië en terug naar huis. Gebruik hun unieke vaardigheden om hen te helpen overwinnen van moeilijke situaties, dunne hoge panda kan gebruikt worden als een ladder om op te hangen zijn broers naar beneden. De grote panda fungeert als basis en brengt de andere panda, terwijl de kleine panda kan worden gegooid hoog op de platforms te trek aan de hendels, en andere dingen. Verplaats de panda, blaas ze op en gebruik speciale vaardigheden. De kleine panda gegooid kan worden, Slank kan u helpen drop-down op te halen van objecten, en Biggie pak ze op en helpen hen te bereiken de objecten die boven hen. Helpen de 3 panda ' s aan het overwinnen van obstakels op hun reis in Brazilië (na ontsnapt uit een kwaadaardige stroper). Gebruik hun unieke vaardigheden om het oplossen van de steeds moeilijker wordende puzzels. Leuk!
Over de 3 Panda ' s serie: Gezien het feit dat we een soort van uitsterven, zou je denken dat panda zou wat voorzichtiger zijn met hun avontuurlijke instincten. Doe mee aan de leuke spel van de puzzel op te lossen platform avontuur van 3 Panda ' s spelen hier en help de hoofdpersonen met verschillende niveaus van uitdaging, wat betekent vijanden, en andere leuke mechanica. Neem de controle van de drie panda broers en hen te helpen overwinnen van de moeilijkheden bij deze fantastische games. De ontsnapping van de piraten uit te verken de fantastische wereld van een fantasy kingdom, maak je klaar om verrast te worden door de kleurrijke en leuke gelegenheid voor u klaar! Deze 3 Panda games zijn ronduit verbluffend en verbijsterende puzzels! Ongeacht waar ze naartoe gaan, deze broeders zal een manier vinden om in de problemen te komen. Het lijkt misschien niet zo, maar meestal is de paniek en een blik van buiten om een uitweg te vinden. In elk spel vindt u puzzels die je kunt oplossen met behulp van de vaardigheden van deze panda broers. Panda pop!Van een betoverend koninkrijk van de fantasie van de verstilde gehuchten van Japan, probeer een uitweg te vinden in elk niveau. Doe de panda klauteren over elkaar heen om het bereiken van een hoog platform, gooien met de kleine panda broer van boven van een belemmering zijn om die hendel! Het gevecht met de draken, kabouters, piraten en meer met deze fantastische games.

Dit spel is uitgebracht op 30/05/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor 3 Pandas in Brazil : Adventure Puzzle Game in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360