Trucs en Spelcodes: Forged (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Forged (PC).

Inleiding

Forged: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Forged. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Forged, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Pas je factie aan in een nieuw real-time strategiespel terwijl je vecht in single-, multiplayer- en skirmish-gevechten.RiprovaJe wordt niet alleen een commandant, maar ook een ingenieur: je hebt de controle over de eenheden, fabrieken, superwapens en economie van je factie.Riprova

Forged is gepubliceerd op 16/01/2018 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Forged (PC): Onoverwinnelijke speler en veel credits.

Zou je veel trucs willen voor Forged die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Forged zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Forged Battalion (BUILD 657247 / +0)
  • Zoveel Credits
  • Verwijder De Supplies
  • Speler Onoverwinnelijk
  • DE Onoverwinnelijke
  • Mode Bloedbad
Cherri Andrea640360