Trucs en Spelcodes: Halo 3 (PC)

Zoveel trucs zoals Onbeperkte gezondheid, munitie en items voor Halo 3 (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Halo 3: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Halo 3.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het volgende hoofdstuk van Halo: The Master Chief Collection, Halo 3, arriveert op pc.Wees getuige van de terugkeer van de Master Chief en het laatste gevecht tussen de Covenant, de Flood en de hele mensheid in deze dramatische en adrenaline-pompende afsluiting van de originele Halo-trilogie.

Dit spel is uitgebracht op 13/06/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Halo 3 is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Halo 3 (PC): Onbeperkte gezondheid, munitie en items.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Halo 3 downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Halo 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Halo 3 (ORIGINAL / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkte schilden
  Spring naar propeller
  Onbeperkte munitie
  Niet opladen
  Geen terugslag
  Onbeperkte wapenenergie
  Geen oververhitting van het wapen
  Onbeperkt aantal items Super schade aan de gezondheid van de vijand Super schadelijke vijandelijke schilden
  Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360