Trucs en Spelcodes: ORX (PC)

Zoveel trucs zoals Onbeperkt goud en spelsnelheid voor ORX (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

ORX: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel ORX en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

ORX is een herinterpretatie van het bekende tower defense-genre, dat de mechanica van bordspellen en deckbuilding combineert om een ​​werkelijk unieke ervaring te creëren.Bouw je kasteel, breid je domein uit en maak je klaar om hordes aanvallers met een groene huid af te weren!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op ORX sinds 30/07/2022, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor ORX (PC): Onbeperkt goud en spelsnelheid.

Zou je veel trucs willen voor ORX die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van ORX zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina ORX (0.9.1.16 / +0)
 • Onbeperkt goud
  Onbeperkt initiatief
  Onoverwinnelijke eenheden
  Onoverwinnelijk stadscentrum
  Snelheid van spelen
  Bewerken: Maximale corruptie
  Bewerken: Corruptie
  Bewerken: Corruptieniveau
  Edit: ervaring opgedaan
Cherri Andrea640360