Trucs en Spelcodes: Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons (PC)

Leer de trucs van Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

De gebroeders Double Dragon keren terug in deze roguelite toevoeging aan de iconische beat 'em up-franchise.Elke wedstrijd is een nieuwe kans voor ongekende actie.Speel als 2 van de 4 startpersonages of ontgrendel 9 extra personages, elk met hun eigen speciale bewegingen en unieke stijlen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 27/07/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek 2 Trucs, Tips en Strategieën voor Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons (PC): Eindeloos cv en eindeloos speciaal.

Goed nieuws! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. In deze pagina gewijd aan de walkthrough van Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze handleiding tonen voor het voltooien van het spel.

Als je echt veel trucs wilt voor Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Hoe personages te ontgrendelen

Trucs Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons: Hoe personages te ontgrendelen

Gids over hoe je alle speelbare personages kunt krijgen

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons (ORIGINAL / +5)
  • Mega Munten
  • Onbeperkt HP
  • Onbeperkt speciaal
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: contant
Cherri Andrea640360