Trucs en Spelcodes: Starship Theory (PC)

Alle trucs en codes van Starship Theory voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Starship Theory: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Starship Theory. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Starship Theorie is een spel van de overleving en de bouw van de ruimte schip. Plannen en bouwen van uw nieuwe updates. De trein en het beheren van de bemanning. Je vecht om te overleven.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Starship Theory sinds 4/06/2017, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Starship Theory (PC): Leven en Armor, Oneindige, en nog veel meer.

Starship Theory heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Starship Theory zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360