Trucs en Spelcodes: Wizard with a Gun (PC)

Gemakkelijk vaartuig en oneindige munitie en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Wizard with a Gun voor PC.

Inleiding

Wizard with a Gun: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Wizard with a Gun. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Wizard with a Gun, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 17/10/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wizard with a Gun (PC): Gemakkelijk vaartuig en oneindige munitie.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Wizard with a Gun downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Wizard with a Gun zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Wizard with a Gun (1.0.1 / +5)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen opladen
  • Laat gemakkelijk handwerk toe
  • Gemakkelijk ambacht
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360