Trucs en Spelcodes: Gal Gun Returns (ALL VERSIONS / PC / SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van Gal Gun Returns (ALL VERSIONS / PC / SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Gal Gun Returns: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Gal Gun Returns. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Gal Gun is het grappige verhaal van een jonge man die 'super populair' wordt bij het andere geslacht en nu het 'ongelukkige' leven leidt dat elke vrouw in zijn richting kijkt en haar onsterfelijke liefde voor hem belijdt.Riprova RiprovaMaar hij moet deze potentiële geliefden voorbereiden en afweren met zijn 'speciale wapen' (bekend als het feromoonschot), terwijl hij probeert de genegenheid van een van de hoofdrolspelers te winnen. Dating-sim die echt ongeëvenaard is. Probeer het opnieuw.Riprova RiprovaVeel meer ... voor uw plezier.Riprova Probeer het opnieuwRiprova

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Gal Gun Returns is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gal Gun Returns (ALL VERSIONS / PC / SWITCH): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360