Railway Empire: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Railway Empire (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Railway Empire. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

In de trein Rijk, kunt u maken en bewerken van een uitgebreid trein-netwerk, koop meer dan 40 model treinen zijn waarheidsgetrouw weergegeven, en om de aankoop of het bouwen van stations, gebouwen, het onderhoud, de fabrieken en de toeristische attracties om te verblijven altijd een stap vooruit van je tegenstanders.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Railway Empire van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2 - De vroege dagen

Deel 3 - Het begin van dag 2

Deel 4 - De Mississippi

Deel 5 - De Mississippi 2

Deel 6 - De Burgeroorlog

Deel 7 - De Burgeroorlog 2

Deel 7 - De Burgeroorlog 3

Deel 7 - De Burgeroorlog 4

Deel 8 - Sierra Nevada

Deel 9 - Sierra Nevada 2

Deel 10 - Sierra Nevada 3

Cherri Andrea640360