Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan voor PC / PS4 / XBOX ONE

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van The Dark Pictures: Man of Medan voor PC / PS4 / XBOX ONE.
The Dark Pictures: Man of Medan: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere geheimen of elementen kent om de walkthrough te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor alle bezoekers.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop The Dark Pictures: Man of Medan werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van The Dark Pictures: Man of Medan en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog - Het Maken Van De Juiste Keuzes

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan, genaamd: Proloog - Het Maken Van De Juiste Keuzes. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Ontvoerd - De Juiste Keuzes Te Maken

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan te bekijken, getiteld: Ontvoerd - De Juiste Keuzes Te Maken. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Voer op het Schip - het maken van de Juiste Keuzes

Hier is de video Voer op het Schip - het maken van de Juiste Keuzes, nummer 2 van de Gids van The Dark Pictures: Man of Medan. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Ghost Ship - Het Maken Van De Juiste Keuzes

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan, genaamd: Ghost Ship - Het Maken Van De Juiste Keuzes. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De achtervolging van de Heks - de Juiste Keuzes te maken

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan te bekijken, getiteld: De achtervolging van de Heks - de Juiste Keuzes te maken. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Ontsnappen uit Olson en Junior - Juiste Keuzes te maken

Hier is de video Ontsnappen uit Olson en Junior - Juiste Keuzes te maken, nummer 5 van de Gids van The Dark Pictures: Man of Medan. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

De Beste Laatste

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan, genaamd: De Beste Laatste. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Laatste Ergste

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan te bekijken, getiteld: De Laatste Ergste. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De True ending, en de Beste, al worden opgeslagen en geheime scene

Hier is de video De True ending, en de Beste, al worden opgeslagen en geheime scene, nummer 8 van de Gids van The Dark Pictures: Man of Medan. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Alle Finales

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan, genaamd: Alle Finales. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Complete gids voor het Spel

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van The Dark Pictures: Man of Medan te bekijken, getiteld: Complete gids voor het Spel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360