Touken Ranbu Warriors: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Touken Ranbu Warriors (PC / SWITCH)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Touken Ranbu Warriors. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Touken Ranbu Warriors is het eerste consolespel in de Touken Ranbu-serie. De ervaring belooft de Touken-training van het simulatiespel Touken Ranbu -ONLINE- te combineren met de adembenemende actie van Koei Temco's populaire Warriors musou-serie, die onmisbare 1v1000-gevechten biedt. Touken Ranbu Warriors bevat 15 personages uit Touken Ranbu - ONLINE -, waar beroemde zwaarden de vorm aannemen van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en elitejagers hebben gezworen de geschiedenis te beschermen. In Touken Ranbu Warriors zijn de leden van Touken Danshi door de tijd gezworven zonder hun meester, de Saniwa, om hen te leiden, wanneer ze plotseling worden aangevallen door het angstaanjagende History Retrograde Army (HRA). Na het aanvankelijke conflict worden de Touken Danshi benaderd door de toenmalige regering en op missies gestuurd naar het door oorlog verscheurde Sengoku-tijdperk, waar de herziening van de Japanse geschiedenis al aan de gang is. Zullen de Touken Danshi-helden de orde kunnen herstellen terwijl ze de oorspronkelijke tijdlijn herstellen? De felle maar mooie veldslagen van de Touken Danshi zijn eindelijk werkelijkheid!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / SWITCH. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

We hebben ook de trucs van Touken Ranbu Warriors beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Touken Ranbu Warriors zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360