Contra: Operation Galuga - Volledige Film

De volledige film van Contra: Operation Galuga, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 53 minuten duurt.
Contra: Operation Galuga - Volledige Film

De legendarische Contra-serie is terug!Deze herinterpretatie van het klassieke actie-run-'n-gun-spel uit de jaren 80 bevat nieuwe levels, nieuwe vijanden, nieuwe gameplay-mechanismen en coöp-gevechten voor maximaal 4 spelers!

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanContra: Operation Galuga.

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Contra: Operation Galuga.

Daarnaast kunt u voor Contra: Operation Galuga ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Open de volgende video van Contra: Operation Galuga, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 53 minuten.

Cherri Andrea640360