Trucs en Spelcodes: Contra: Operation Galuga (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Contra: Operation Galuga op PC. Bijvoorbeeld: Geen knipperen als onoverwinnelijk en onoverwinnelijk.

Inleiding

Contra: Operation Galuga: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Contra: Operation Galuga verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

De legendarische Contra-serie is terug!Deze herinterpretatie van het klassieke actie-run-'n-gun-spel uit de jaren 80 bevat nieuwe levels, nieuwe vijanden, nieuwe gameplay-mechanismen en coöp-gevechten voor maximaal 4 spelers!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Contra: Operation Galuga sinds 12/03/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Contra: Operation Galuga (PC): Geen knipperen als onoverwinnelijk en onoverwinnelijk.

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Contra: Operation Galuga.

Daarnaast kunt u voor Contra: Operation Galuga ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Contra: Operation Galuga zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Contra: Operation Galuga (ORIGINAL / +6)
  • Oneindige levens
  • Onoverwinnelijk
  • Niet knipperen als je onoverwinnelijk bent
  • Onbeperkte dubbele sprongen
  • Onbeperkt jetpack
  • Onbeperkt geld voor de winkel
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360