Walkthrough van Contra: Operation Galuga voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Contra: Operation Galuga voor PC.
Contra: Operation Galuga: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Contra: Operation Galuga en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Contra: Operation Galuga werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Contra: Operation Galuga.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Contra: Operation Galuga, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360