Trainer voor: Contra: Operation Galuga (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige levens, Onoverwinnelijk, Niet knipperen als je onoverwinnelijk bent, Onbeperkte dubbele sprongen en nog veel meer.
Contra: Operation Galuga: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Contra: Operation Galuga. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanContra: Operation Galuga.

Voor Contra: Operation Galuga hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Contra: Operation Galuga.

De legendarische Contra-serie is terug!Deze herinterpretatie van het klassieke actie-run-'n-gun-spel uit de jaren 80 bevat nieuwe levels, nieuwe vijanden, nieuwe gameplay-mechanismen en coöp-gevechten voor maximaal 4 spelers!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige levens
  • Onoverwinnelijk
  • Niet knipperen als je onoverwinnelijk bent
  • Onbeperkte dubbele sprongen
  • Onbeperkt jetpack
  • Onbeperkt geld voor de winkel
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Contra: Operation Galuga: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte levens NumPad2: OnoverwinnelijkNumPad3: Knippert niet als je onoverwinnelijk bentNumPad4: Onbeperkt dubbele sprongenNumPad5: Onbeperkt Jetpack# Valuta NumPad6: Onbeperkt geld voor de winkel # GameplayNumPad7: snelheid van spelen
Cherri Andrea640360