The Rogue Prince of Persia - Volledige Film

De volledige film van The Rogue Prince of Persia, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 23 minuten duurt.
The Rogue Prince of Persia - Volledige Film

Ervaar een roguelite-versie van de klassieke Prince of Persia-serie.Als Prins gaat hij van de elegante bewegingen van de platformsecties naar acrobatische gevechten.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Rogue Prince of Persia: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van The Rogue Prince of Persia

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van The Rogue Prince of Persia: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van The Rogue Prince of Persia

Zou je veel trucs willen voor The Rogue Prince of Persia die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Open de volgende video van The Rogue Prince of Persia, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 23 minuten.

Cherri Andrea640360