Trainer voor: The Rogue Prince of Persia (0.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus, Onbeperkte sprongen, Onbeperkte schietboog, Megageld en nog veel meer.
The Rogue Prince of Persia: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor The Rogue Prince of Persia!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Rogue Prince of Persia: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van The Rogue Prince of Persia

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van The Rogue Prince of Persia: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van The Rogue Prince of Persia

Ervaar een roguelite-versie van de klassieke Prince of Persia-serie.Als Prins gaat hij van de elegante bewegingen van de platformsecties naar acrobatische gevechten.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte sprongen
  • Onbeperkte schietboog
  • Megageld
  • Bevriest vijanden
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Rogue Prince of Persia: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: God-modus NumPad2: onbeperkt springen# wapensNumPad3: onbeperkte schietboog# valutaNumPad4: megageld# vijandenNumPad5: bevriest vijanden# gameplayNumPad6: supersnel
Cherri Andrea640360