Trucs en Spelcodes: The Rogue Prince of Persia (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor The Rogue Prince of Persia op PC. Bijvoorbeeld: Oneindige sprongen en bevriest vijanden.

Inleiding

The Rogue Prince of Persia: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor The Rogue Prince of Persia!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Ervaar een roguelite-versie van de klassieke Prince of Persia-serie.Als Prins gaat hij van de elegante bewegingen van de platformsecties naar acrobatische gevechten.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 27/05/2024, de datum waarop The Rogue Prince of Persia werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Rogue Prince of Persia (PC): Oneindige sprongen en bevriest vijanden.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van The Rogue Prince of Persia: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van The Rogue Prince of Persia

Zou je veel trucs willen voor The Rogue Prince of Persia die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Rogue Prince of Persia zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Rogue Prince of Persia (0.1 / +5)
  • God modus
  • Onbeperkte sprongen
  • Onbeperkte schietboog
  • Megageld
  • Bevriest vijanden
  • Super snelheid
Cherri Andrea640360