Walkthrough van The Rogue Prince of Persia voor PC

De complete walkthrough voor The Rogue Prince of Persia (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
The Rogue Prince of Persia: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van The Rogue Prince of Persia. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Rogue Prince of Persia: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van The Rogue Prince of Persia

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Rogue Prince of Persia, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360