Asterix and Obelix Slap Them All! 2 - Volledige Film

De volledige film van Asterix and Obelix Slap Them All! 2, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 47 minuten duurt.
Asterix and Obelix Slap Them All! 2 - Volledige Film

Het is een Beat'em Up-spel met een origineel verhaal.Verken verschillende locaties, zoals bosruïnes, een enorm Romeins kamp en zelfs Lutetia.Dit dynamische spel nodigt je uit om een ​​avontuur te beleven, met een royale verdeling van klappen!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je vindt ze in de speciale gids van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Als je echt veel trucs wilt voor Asterix and Obelix Slap Them All! 2, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van Asterix and Obelix Slap Them All! 2, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 47 minuten.

Cherri Andrea640360