Walkthrough van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 voor PC

De complete walkthrough en gids van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 voor PC die in omloop is!
Asterix and Obelix Slap Them All! 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Asterix and Obelix Slap Them All! 2, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Als je echt veel trucs wilt voor is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar op een andere pagina op deze site waarmee je, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, veel trucs kunt ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je onderaan, altijd op de toegewijde pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Asterix and Obelix Slap Them All! 2, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360