Trainer voor: Asterix and Obelix Slap Them All! 2 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus, Onbeperkte energie, Superschade, Ontgrendel alle niveaus en nog veel meer.
Asterix and Obelix Slap Them All! 2: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Asterix and Obelix Slap Them All! 2. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je vindt ze in de speciale gids van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Het is een Beat'em Up-spel met een origineel verhaal.Verken verschillende locaties, zoals bosruïnes, een enorm Romeins kamp en zelfs Lutetia.Dit dynamische spel nodigt je uit om een ​​avontuur te beleven, met een royale verdeling van klappen!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte energie
  • Superschade
  • Ontgrendel alle niveaus
  • Super snelheid
  • Bewerking: Score


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Asterix and Obelix Slap Them All! 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: God-modus NumPad2: onbeperkte energie# vijandenNumPad3: superschade# niveausNumPad4: ontgrendel alle niveaus# gameplayNumPad5: supersnelheid

Bewerkeropties

# scoreScore
Cherri Andrea640360