Trucs en Spelcodes: Asterix and Obelix Slap Them All! 2 (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 voor PC.

Inleiding

Asterix and Obelix Slap Them All! 2: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Asterix and Obelix Slap Them All! 2. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het is een Beat'em Up-spel met een origineel verhaal.Verken verschillende locaties, zoals bosruïnes, een enorm Romeins kamp en zelfs Lutetia.Dit dynamische spel nodigt je uit om een ​​avontuur te beleven, met een royale verdeling van klappen!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 17/11/2023, de datum waarop Asterix and Obelix Slap Them All! 2 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Asterix and Obelix Slap Them All! 2 (PC): God-modus en ontgrendel alle niveaus.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van Asterix and Obelix Slap Them All! 2! Je kan deze vinden in de juiste gids van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

Als je echt veel trucs wilt voor Asterix and Obelix Slap Them All! 2, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Asterix and Obelix Slap Them All! 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Asterix and Obelix Slap Them All! 2 (ORIGINAL / +5)
Cherri Andrea640360