State of Decay 2: Juggernaut Edition - Volledige Film

De volledige film van State of Decay 2: Juggernaut Edition, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
State of Decay 2: Juggernaut Edition - Volledige Film

De doden verrijzen en beschaving sterft. Nu je kleine groep overlevenden moet verken een open wereld vol grondstoffen en het bouwen van een basis die weerstand kunnen bieden aan de golven van zombies in dit spel een combinatie van actie, strategie en simulatie. Ondersteunt maximaal vier spelers die zijn aangesloten op het netwerk.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van State of Decay 2: Juggernaut Edition. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van State of Decay 2: Juggernaut Edition proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van State of Decay 2: Juggernaut Edition, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360