Mount & Blade II: Bannerlord - Volledige Film

De volledige film van Mount & Blade II: Bannerlord, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
Mount & Blade II: Bannerlord - Volledige Film

Het geluid van de hoorns, kraaien cirkelen. De burgeroorlog die tranen het rijk. Nieuwe koninkrijken ontstaan buiten haar grenzen. Het vasthouden van het zwaard, het dragen van bepantsering, de rally van de troepen en zet heerlijkheid op de slagvelden van Calradia. Het consolideren van uw macht en het creëren van een nieuwe wereld uit de as van de vorige.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Mount & Blade II: Bannerlord. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Mount & Blade II: Bannerlord te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Mount & Blade II: Bannerlord, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360