BPM: Bullets per Minute - Volledige Film

De volledige film van BPM: Bullets per Minute, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
BPM: Bullets per Minute - Volledige Film

BPM is een ritmische Roguelike first person shooter waarin je moet schieten, springen en ontwijken op het ritme van een epische rock-soundtrack. Dompel jezelf onder in een willekeurig gegenereerde kerker waar een enkele gemiste noot je tot de dood kan leiden. Verwerf doorslaggevende vaardigheden en steel krachtige wapens om ...

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor BPM: Bullets per Minute. Bezoek de truccenpagina en geheimen van BPM: Bullets per Minute steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met BPM: Bullets per Minute.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van BPM: Bullets per Minute proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van BPM: Bullets per Minute, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360