FIFA 18: Pictogrammen FUT, release Datum en Gameplay

De reus EA sports vrijgegeven op het Einde van September

FIFA 18: Pictogrammen FUT, release Datum en Gameplay

FIFA 18: Pictogrammen FUT, release Datum en Gameplay

EA heeft geopenbaard enkele details van de nieuwe FIFA 18 , en biedt een uitzicht op enkele van de concepten van het spel. Het bedrijf heeft georganiseerd met een live stream te Trillen wanneer hij heeft aangetoond een nieuwe trailer, nieuwe functies, Ultimate Team , en een vergadering vol 2v2. Daarnaast is de versie Switch van Ultimate Team is gedetailleerde uitgebreid, en het is aangetoond dat van de nieuwe pictogrammen voor de eerste keer.

Laten we beginnen bij de pictogrammen FUT. EA heeft onthuld een nieuwe functie genaamd Verhalen. in deze modus worden de spelers klassieke ontvangt drie kaarten in Ultimate Team voor de verschillende niveaus in hun carrière. Als een voorbeeld, Ronaldinho heeft een kaart voor de tijd die hij doorbracht in de PSG in 2002, één voor wanneer hij gespeeld voor ac Milan in 2010, en een kaart die wijst op zijn spikes in 2004, toen won hij de prijs voor Speler van het Jaar in de Wereld tijdens het spelen van Barcelona. Twee van deze drie kaarten zal beschikbaar zijn in de pakketten van de uitdagingen van het bouwen van een team, in plaats daarvan pictogrammen zullen alleen beschikbaar zijn sommige donderdag in de week dat EA roept donderdag van de Aanbiedingen, unieke mogelijkheden om ze te verkrijgen.

Daarnaast is EA toonde de game-engine van FIFA 18. Het bedrijf heeft een gedeelde uitdaging als geheel, gespeeld door zes spelers van real en Real Madrid. De uitdaging, die de eerste modus wordt weergegeven in FIFA 18, begint rond minuut 39.

Het is vervolgens gesproken van de modus van FIFA 18 genaamd Ultimate Team op de Nintendo Schakelen. zelfs als de FUT is opgenomen in de release-Schakelaar , is een versie die is iets lichter dan op de PS4 en XBox Één. Pakketten, en Markten voor de Overdracht, de Seizoenen en de Leden van SBC zijn opgenomen, maar de Pictogrammen en Verhalen ontbreken van de versie Overschakelen.

FIFA 18 is in juni aangekondigd, en zal uitgebracht worden op 29 September op de volgende platforms: PS4, Xbox One, Nintendo Schakelaar, PS3, Xbox 360 en PC. Klanten die de volgorde van deeditie Ronaldo of l'edition Pictogram in staat zal zijn om het spel te spelen drie dagen voor de release, terwijl de elites van EA en Origin in staat zal zijn om te spelen voor 10 uur op Xbox en Een PC vanaf de 21ste van September.

De voornaamste concurrent van de FIFA, PES 2018, uitgebracht zal worden voor de Console en de Pc op 14 September 2017, slechts twee weken voor.

Zie ook Al het nieuws overFifa 18 aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360