UITSCHOT: Voorbeeld van een Generatie Tekens

Het volgende niveau van Battle Royale

UITSCHOT: Voorbeeld van een Generatie Tekens

UITSCHOT: Voorbeeld van een Generatie Tekens

We dachten dat We het gezien hadden, alle met H1Z1, DayZ en Playerunknown het Slagveld over de Strijd van de Koninklijke. Wat we niet hadden gezien, het was een spel dat hen verenigt beide.

En hier is UITSCHOT: een Battle Royale waar je moet vechten om te overleven, niet alleen tegen andere spelers maar ook tegen de zombies die bevolken de grote kaart. Ook het karakter creëert, ontwikkelt zich in de verschillende gevechten, en op het platteland. Het karakter van de schepping is prachtig en gevarieerd, en het zal bepalen op welke wijze u nodig hebt om te spelen.

Je zal in staat zijn om dingen aanpassen, zoals vet-en spiermassa, die naast het bepalen van het uiterlijk zal ook bepalen hoe snel of hoe duurzaam uw teken zal zijn. Zo, dit is een strategische zet en niet alleen esthetische, dat raden wij u aan de volgende: is het mogelijk om willekeurig de generatie van het karakter, en bespaar tijd, maar we doen het niet aanraden. Het maken van de perfecte karakter je speelt volgens uw stijl en geven je een voordeel voor degenen die niet wilde tijd te verliezen.

De vaardigheden zijn even belangrijk: als u gebruik maken van het geweer, zal het verhogen van het karakter van de vaardigheden om ze te gebruiken. Gebruik de sniper rifle, echter, zal je nodig hebt om punten in Intelligentie. Er zijn nu ook elementen van role-playing games.

Zelfs de mogelijkheid om te koken is belangrijk omdat het zal u toelaten om te koken items die zal verhogen van uw stats tijdelijk , zodat u de overwinning in de gevechten.

De volgende video zal verduidelijken beter de ideeën door aan te tonen u het karakter van schepping en op een paar minuten van het spel:

Zie ook Al het nieuws overScum aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360