Het herkennen van een valse website die biedt cheats, codes, edelstenen unlockables

Leren herkennen van de nep-sites die tips, trucs, edelstenen en munten, en om jezelf te verdedigen tegen deze oplichting

Het herkennen van een valse website die biedt cheats, codes, edelstenen unlockables

Het herkennen van een valse website die biedt cheats, codes, edelstenen unlockables

Leren herkennen van de nep-sites die tips, trucs, edelstenen en munten, en om jezelf te verdedigen tegen deze oplichting

Elke keer komt er een nieuwe game, en dit wordt populair genoeg, ze beginnen te ontkiemen als paddestoelen sites die bieden gratis cheats, cheats, edelstenen, munten, punten makkelijk, en zo verder.
Velen van hen, we zijn bedroefd om te zeggen, zijn nep. In het beste geval de trucjes werken niet en alles is opgelost in een verlies van tijd, in het slechtste geval bent u verplicht om uw gsm-nummer of uw E-Mail en je bent weer volledig van ongewenste e-mail en abonnementen de abonnementen die je nog nooit hebt gevraagd noch wilde. Niet zozeer het vrije denken :)

Om deze reden geven we enkele tips om onmiddellijk te begrijpen als een vertrouwde site is of schadelijk kan zijn.

Tip Nummer 1: Niet altijd zijn er manieren (makkelijk) te bedriegen!
Hoewel het web staat vol met sites die bieden manieren om vals te spelen (download dit, doen dit), vaak zijn deze methoden bleken nutteloos of schadelijk. Maar om te begrijpen: probeer in te gaan op het internet en zoeken naar een geneesmiddel voor een ziekte die veel voorkomt in de zaak. U vindt honderden sites en artikelen die suggereren tientallen verschillende remedies. Maar het is zeker dat deze middelen werken? Vaak leiden tot een onnodige uitgaven van tijd en geld. Nou, als je kijkt naar de trucs van de spraak en de conclusie is hetzelfde. Heel vaak is de manier om vals te spelen bestaat niet meer, of is alleen haalbaar door de mensen zeer ervaren, die heeft veel tijd besteed aan het hacken van het spel.

Tip Nummer 2: Alle sites waarvoor een menselijke controle of het telefoonnummer van ZIJN NEP!
Elke keer kom je op een site die belooft je meer edelstenen en munten op uw account, maar om erachter te komen of u een mens bent maakt u het invullen van een enquête, of voer het nummer van de telefoon, sluit direct op deze site! (en niet te verplaatsen naar het meer als u in de zoekresultaten verschijnen!) Het is een nep-site, die gebruik maken van uw gegevens en het nummer van uw mobiele telefoon om u te abonneren op abonnementen op uw naam, en de zak van de percentage van de commissie. Als je dan een site, dat geeft je deze dingen zonder te vragen om uw gegevens kunnen ook worden vertrouwd.

Tip Nummer 3: houd een Oog voor de reacties!
Op dit soort sites, maar ook op het YouTube-video ' s die belofte van bedrog en fraude, er zijn veel reacties van mensen juichen en bedanken ons. Let op! Zijn nep recensies gemaakt met nep accounts om de gebruiker uit te voeren. Laat het ons geval: vaak gebruikers zonder avatar, of met profielen die zijn goed verzorgd en ook perfect, met een beperkt aantal volgelingen, van recente schepping en met weinig activiteit. Pas op voor het commentaar te positief. Bent u op zoek voor in de stapel van de negatieve opmerkingen, en als zelfs een reactie zegt heb je verloren alle gegevens, dan is het een risicovolle en misschien niet erg efficiënt

Tip Nummer 4: Probeer niet het risico waard
Als je op YouTube vind je honderden video ' s van elke soort die belofte cheats voor verschillende games. Onder de reacties er zijn ook gebruikers die hebben verloren alle gegevens op de telefoon, of op zijn minst hun voortgang in het spel waarin ze probeerde te bedriegen. Het is uren en uren van het spel. Is het echt de moeite waard te proberen om vals te spelen en risico alles te verliezen? Volgens ons niet. Wij hebben een site op trucs en grappen en grollen, maar onze filosofie is dat het bedrog moet maken het spel interessanter, niet te bederven het spel van anderen vernietigen van de apparaten.

Tip Nummer 5: Laat het aan de experts
Voor meer dan 15 jaar zijn wij apocanow we proberen trucs en oplossingen op het netwerk. We onderscheiden de nep van de betreffende sites. Wij daag iedereen uit om te zeggen dat hij de cheats van onze website of van websites die gelinkt zijn aan de door ons en is alles verloren. Als u nodig hebt trucs chiedeteceli en wij doen het onderzoek in uw plaats. In het ergste geval, we doen niet van alles vinden, en dat betekent gewoon dat de truc bestaat niet. Vragen voor cheats of oplossingen, stuur ons dan een E-Mail en wij.

Zie ook Al het nieuws overGenerale aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360