Trucs en Spelcodes: The Floor is Lava (IPHONE / ANDROID)

De pagina gewijd aan de trucs van The Floor is Lava (IPHONE / ANDROID). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

The Floor is Lava: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Floor is Lava. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

In dit spel moet je rennen en springen over objecten en vooral niet aanraken van de vloer wanneer dit wordt opgevuld met lava. Het doel is om te weerstaan aan zoveel mogelijk zonder het aan te raken.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Floor is Lava sinds 12/06/2017, op de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Floor is Lava (IPHONE / ANDROID): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360