Walkthrough van Baldurs Gate 3 voor PC

Walkthrough en gids van Baldurs Gate 3 tot PC waaronder Bewerken: huidige gezondheid (Dash Health-eenheid) en Bewerken: huidige gezondheid (eenheid gezondhe.
Baldurs Gate 3: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Baldurs Gate 3, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Dit spel is uitgekomen op 6/09/2020 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Baldurs Gate 3 is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Baldurs Gate 3 van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bovendien kunnen we je ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een aparte pagina kun je de Trainer krijgen van , waarmee je nieuwe trucs kunt verkrijgen die anders niet zouden kunnen worden gecreëerd.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Karakteraanpassing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Baldurs Gate 3, genaamd: Karakteraanpassing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De ruïnes

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Baldurs Gate 3 te bekijken, getiteld: De ruïnes. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Druid's Lair

Hier is de video Druid's Lair, nummer 2 van de Gids van Baldurs Gate 3. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Boekdeel van de necromancer

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Baldurs Gate 3, genaamd: Boekdeel van de necromancer. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360