Anno 1701: History Edition - Volledige Film

De volledige film van Anno 1701: History Edition, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
Anno 1701: History Edition - Volledige Film

Het herontdekken van de klassieke gameplay van de eerste 3D-titel van het Jaar® Jaar® 1701, bijgewerkt voor de huidige computer. Het spel is volledig vernieuwd en geoptimaliseerd om te werken naadloos aan op de huidige computers met resoluties tot 4K. Genieten van alle verbeteringen en ga verder met uw bestaande spel dankzij de volledige compatibiliteit van bespaart.

We hebben ook de trucs van Anno 1701: History Edition beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Anno 1701: History Edition vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Als je echt veel trucs wilt voor Anno 1701: History Edition, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van Anno 1701: History Edition, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360