Persona 5: Strikers - Volledige Film

De volledige film van Persona 5: Strikers, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die minuten duurt.
Persona 5: Strikers - Volledige Film

Sluit je aan bij de Phantom Thieves en vecht tegen de corruptie die de steden van Japan binnenvalt.RiprovaWanneer zich een vertekende realiteit ontwikkelt, neemt een zomervakantie met goede vrienden een onverwachte wending.RiprovaOntdek de waarheid en verlos de harten van de mensen die gevangen zitten in het hart van de crisis!Riprova

Op de volgende truccen-pagina van Persona 5: Strikers kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Persona 5: Strikers kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Persona 5: Strikers te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Persona 5: Strikers, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt minuten.

Cherri Andrea640360